درباره پایگاه  اضافه کردن به علاقه مندیها  نقشه سایت  صفحه اصلی
 

صفحه اصلی > کتابخانه

شناسنامه کتاب:سرشناسه: نکونام، محمد رضا، 1327/عنوان و پدید آور:نوشابه های الکلی/مولف:محمد رضا نکونام/ مشخصات نشر: قم ، ظهور شفق،1386./ مشخصات ظاهری: 48ص./ شابک:978_964_2807_51_2/ یادداشت: فیپا / یادداشت: کتاب نامه _ صفحه {48} هم چنین به صورت زبر نویس/ موضوع: آشامیدنی های الکلی ، تحریم ( فقه)/ موضوع : آشامیدنی های الکلی _ تحریم/ رده بندی کنگره:9 ن 8 ن BP 194/1/ /رده بندی دیویی:297/374/شماره کتاب شناسی ملی:1027123

پيش‏گفتار

الحمدللّه‏ ربّ العالمين، والصلوة والسلام على محمّد وآله الطاهرين، واللعن الدائم على أعدائهم أجمعين.

يكى از احكام ضرورى و شناخته شده‏ى دين اسلام حرمت شراب و نوشابه‏هاى مست‏كننده و الكلى است.

اسلام به شدت از شرب هرگونه مايع مست‏كننده‏اى منع كرده و در قانون جزايى خود احكام پيش‏گيرانه‏اى را براى آن در نظر گرفته و با بزه‏كار به شدت و سختى برخورد نموده است.

از آن‏جا كه حرمت شراب يكى از شعارهاى اصلى دين اسلام به شمار مى‏رود، استعمار كهن براى درهم شكستن روحيه‏ى ايمانى مسلمانان همواره بر ترويج و اشاعه‏ى آن همت داشته و

صفحه ی 7)

*********

هميشه جوانان را به آشاميدن آن تشويق مى‏نمايد تا با نفوذ و ايجاد تزلزل در همت جوانان مسلمان و تضعيف روحيه و تزريق حسن ضعف و زبونى، آنان را به هر گناهى وادار نمايد.

نوشتار حاضر با بررسى ديدگاه شريعت و نظرگاه دين به مشروبات الكلى و شراب، به ارايه‏ى فهرست احكام و پى‏آمدهاى اين ماده‏ى خانمان‏سوز مى‏پردازد و در پايان، براى شناخت هرچه بيش‏تر خواننده و از آن‏جا كه با شناخت فاسد است كه مى‏توان از فساد دورى نمود، نمونه‏هاى شراب را برشمرد تا موضوع شراب هرچه بيش‏تر براى خواننده روشن گردد و با دريافت موضوع، حكم آن را به خوبى بشناسد.

هم‏چنين در اين كتاب، فلسفه و برخى از حكمت‏هاى تحريم شراب تبيين و بيمارى‏هاى جسمى و روحى بسيارى كه از اين ريشه‏ى فساد ناشى مى‏گردد بر شمرده است.

براى نمونه، از كار افتادن دستگاه گوارش و نيز سلول‏هاى مغزى و ايجاد اختلال در دستگاه توليد مثل، برخى از ضررهاى جسمانى آن‏است.

صفحه ی 8)

*********

آثار زيانبار شراب منحصر در زيان‏هاى جسمى نيست و زيان‏هاى اجتماعى و حيثيتى، انحطاط اخلاقى و تعدى به حقوق ديگران و تجاوزهاى ناموسى نيز از ديگر پى‏آمدهاى آن است و اضطراب و پريشانى خاطر و ايجاد استرس تنيدگى و از دست دادن حس خودباورى نيز از ضررهاى روانى اين ماده‏ى شيطانى است و با اين همه، متأسفانه از ناحيه‏ى جوامع استكبارى روزبه روز بيش از پيش به جوامع انسانى تزريق مى‏شود و جوانان بسيارى را تهديد مى‏نمايد.

وآخر دعوانا أن الحمد للّه‏ ربّ العالمين

صفحه ی 9)

*********

 

پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی محمد رضا نکونام(مدّظلّه العالی) |صفحه اصلیصفحه اصلی  نقشه سایتنقشه سایت  آر اس اس آر اس اس  پادکست پادکست  پخش آنلاین دروس پخش آنلاین دروس  درباره پایگاهدرباره پایگاه

copyright 2007-2013 تمامی حقوق این سایت متعلق به دفتر حضرت آیت الله العظمی محمد رضا نکونام (مدّظلّه العالی) می باشد و استفاده از مقالات ، کتاب ها و... با ذکر منبع بلامانع است